Tele2 tar live kampanjandet till en ny nivå

In Facebook Open Graph, Flash, Google Maps, Nyheter, Open Text Web Solutions, Play-kanal / Multimedia, RedDot by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

På Tele2's Open Text Web Solutions RedDot och sidan Mobilt internet live har F&B fått fritt spelrum att köra igång en mobilt internet-kampanj med: Live programledare över mobilt bredband som det går att skicka SMS till Live statisik över Nedladdningshastighet, Uppladdningshastighet och Antal avbrott Blir avbrotten längre än 30 sekunder åker en Tele2 chef i vattnet (via webbkamera från Kista med Erik Lindkvist, Björn Lundström, Johanna Berlinde, Martin Cullberg, Markus Mauritzon, Caroline Johansson) Live sändningar från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag håller inte med. Inte ett dugg imponerande. ”Live” i meningen broadcasting känns väldigt old-school-media och som ett typiskt sätt för en reklambyrå att nyttja digitala medier.

  2. Och jag håller inte med Thomas. Det talas om ovanligt många visit lengths på dryga halvtimmen. Tror denna kampanj kommer få ett och annat pris för att inte tala om en nöjd beställare i slutändan.

    Gillade du den tidigare Comviq kampanjens definition av ”live” bättre?

  3. Visit lenghts säger inget om det är rätt målgrupp som befinner sig där. Exponerningstid är inte likställt med lyckad kampanj.

    Du adresserar huvudproblemet själv; en lösning som är mer avsedd för guldägg och beställaren snarare än de potentiella kunderna.

    Har inte sett den tidigare kampanjen.

Leave a Comment