Telia.se 6.0 designar äntligen om, ljusare och socialare

In Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Telia.se har släppts i version 6.0 och har 2010 valt att designa om. Målet ska varit en mer modern design med ljus färgsättning. Sociala medier ska fått mer uppmärksamhet - känns givet i varenda release idag. Men alla de mer än decenniegamla JBoss Java/JSP-sidorna på Telia.se verkar inte gått att byta ut i samma veva. Sajten följer på det nyligen släppta Telia.se Invision Power Board 3 / IP.Board 3 Forum, en halvtrasig release jag var ganska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment