Telias wifi öppnar upp SvD.se betalvägg för hela familjer

In API, Contentful, Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Telia och SvD har idag rullat ut en ny lösning som låter hela familjer inloggade på samma Telia Wifi-nät ta del av SvD.se gratis (i 2 mån, därefter 185 kr/mån). Befinner sig prenumeranten på ett Telia wifi kommer numera en notis upp om detta på Svd.se startsida. Inloggningen till Svd.se betalvägg sker automatiskt efter ett godkännande knapptryck av användaren.

Eller efter att freemium-modellen löpt ut i alla fall dela på den förhoppningsvis inköpta prenumerationskontot av SvD.se. Så att alla kan läsa tidningen online oavsett vilken läsenhet de använder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Twoday Sverige köper upp UX-bolaget Annevo, ska bli mer fullservice

Ett nytt sätt att få bort alla omständiga inloggningsförfaranden i tid och otid på olika enheter.

Samarbetet är en del av nya Telia Zone tjänsteplattform som i slutet av förra året öppnades upp för att låta utvecklare ta fram nya tjänster för Telias bredbandkunder (på en Contentful plattform). Doberman har varit ansvariga för UX för t ex devkit’et som tillhörde Telia Zone.

Det är troligtvis även ett första steg där onlinetidningars betalväggar en del av Telias upplevelse och något som kan gå på samma faktura.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture, Adobe, och AWS inflationstimpriser hos svenska beställare, upp över 20 procent

DN har valt att samarbeta med Klarna för att ta betalt för DN.se på ett mindre krävande, ”smooth” sätt. Klarnas UX verkar fungerat. Enligt Wolodarski ska de ha passerat milstolpen 100 000 betalande användare i somras och siktar på att ha fler digitala prenumeranter än på papper 2019.

Alla som väljer Salesforce lösningar i Sverige

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter.

Leave a Comment