Testbirds låter 50 000 crowdsourca ut test av webb och mobil

In API, Nyheter, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Blir det en startup som kommer lösa behovet av fler testare i framtiden? Arbetsförmedlingens rapport ”Var finns jobben? Bedömning för 2015” från tidigare i år pekade på en rekordhög svensk brist av data/IT testare och testledare. Det vill Sverige-satsande Testbirds råda bot på genom en ny tjänst för crowdsourcing av all typ av webb och mobiltest. Bolaget grundades i Tyskland och har idag 50 000 testare tillgängliga, berättar man. Det finns även en lösning för t...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment