Thule Group släpper ny närvaro och D2C på Sitecore av Consid

In CXM, Martech, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jessica Eriksson, Director Global Online Solutions Thule Group, berättar under torsdagen att egna teamet och Consid är klara med nya thule.com som just sett dagens ljus.

0 st
marknader finns Thule på

 

Nya thule.com är en helt ny webbplats för varumärket som säljer till massiva 138 länder, har idag språköversättningar till 22 språk och mycket mer. Det finns ett otal produktkategorier och lokala anpassningar – plus ett antal marknader anpassade för D2C försäljning.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Projektet har berört Thule divisioner inom varumärke, marknadskommunikation, produktledning, försäljning och många fler. Thule Group är en svensk industrikoncern som arbetar med utveckling, tillverkning och försäljning av sport- och fritidsutrustning.

Sajten ligger på en Sitecore DXP CMS och CX-stöd med GTM och Contentsquare A/B testing. Thulegroup.com återfinns på en Drupal 8 CMS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vågar ni lita på Forrester? Då ska ni köpa Oracles automatiserade Contenthub och AI-rika CX-svit 2021