Tidningarna laborerar med nya sätt att visa upp content

In Escenic, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

SvD.se's satsning på egna "listor" som redovisar artiklar i relaterade grupper, med egna miniatyrbilder och "sidobläddring" får sällskap. Det syns allt fler typer av experimentell artikelredovisning hos tidningar som DN.se, Aftonbladet.se och Expressen.se. På DN.se är man t ex på gång med en ny funktion som visuellt ska samla material kring ett specifikt ämne över tid. Den togs fram under DN Hackday 18/9 och redaktionen ska efter redovisningen gärna sett att den realiserades direkt. Inför 20-årsdagen av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment