Oracle UCM, Soft, TeliaSonera International Carrier, Tieto Flash, Nyheter, Oracle WebCenter Sites

Tieto och Soft bakom nya TeliaSonera International Carrier på Oracle UCM

In Flash, Nyheter, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Efter en viss Java XCAP-period har, vanligtvis helt CMS-obundna, luftballongshatarna Tieto även pumpat ut en Oracle Content Server (UCM)-webb. TeliaSonera International Carriers har fått nya Teliasoneraic.com lanserad på den i externwebbfall mycket ovanliga Oracle UCM. Alexander Johansson berättar att Soft reklambyrå har designat allt, Flash och HTML, och utvecklat 3D:n och flashen. De har även ansvarat för att styla modeller, valt kläder, fotograferat och filmat. Oracle CMS-integration och HTML-kodning ansvarade Tieto för. Det är en internationellt corporate-designad sak med, som Soft nämner, ganska mycket specialutvecklad grafisk content á la Swift 3D. Kul de tar sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Angående ballonghatet baserar det sig i att de använde sig av den gamla TietoEnator-logotypen. Rätt förståeligt att de inte vill ha en ballong flygande runt med en gammal logotyp.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.