Trender inom Marketing Automation som slår igenom 2019

In Adobe Marketo, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forbes har släppt en lista över vilka nya trender och tekniska förbättringar inom Marketing Automation de tror kommer få fäste eller utvecklas snabbt under 2019.  Listan består av följande innovation inom modern marknadsföring: Predictive Lead Scoring på ett smartare sätt med demografiska och geografiska tillägg för mer intelligent och automatiserad kvalificering av leads. Mer bolagskonsolidering såsom Marketo Adobe förvärvet, för att få till B2B och B2C kanalintegrationer. AI kunskap fortsätter gå in i chatbotar för att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon