Facebook Connect, FBC, Polopoly Atex, replay, TV4play.se Facebook Open Graph, Nyheter, Polopoly Atex

TV4play.se visar upp snygg Facebook Connect integration

In Facebook Open Graph, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Det här är bra. I mina ögon bevittnar vi den första fungerande svenska corporate FBC integrationen. TV4 (även själva på Polopoly), med Mattias Fyrenius, chef för TV4 Nya medier, väljer att göra om Replay (av Isotop samt Videoplaza) och lanserar nya TV4play.se tillsammans med Isotop och Doberman. Sajten har TV-kanalernas sedvanliga mörka, bildfokuserade utseende och med medelstora filmklipp i fokus. Allt ligger på en Polopoly CMS. Men helt ny är Facebook Connect integrationen. I högernavigeringen kan valt klipp kommenteras av Facebookmedlemmar. Ingen registrering krävs och medlemmens namn och profilbild förs över till TV4play.se. Inloggning i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Alltså, bara early adopters har GFC profilbild.
  FBC har alla riktigt namn och profilbild.
  Det ser lovande ut för FBC!

 2. Alltså, bara early adopters har GFC profilbild.
  FBC har alla riktigt namn och profilbild.
  Det ser lovande ut för FBC!

 3. Ingen som tänkt på att alla tre kanalerna numera använder sig av Play? Vem iscensatte namnbytet? Termen “play” är inte speciellt poppis hos amerikanska kanaler, vart är kreativiteten?

 4. Författare

  Ingen som tänkt på att alla tre kanalerna numera använder sig av Play? Vem iscensatte namnbytet? Termen “play” är inte speciellt poppis hos amerikanska kanaler, vart är kreativiteten?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.