TV4play.se visar upp snygg Facebook Connect integration

In Facebook Open Graph, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Det här är bra. I mina ögon bevittnar vi den första fungerande svenska corporate FBC integrationen. TV4 (även själva på Polopoly), med Mattias Fyrenius, chef för TV4 Nya medier, väljer att göra om Replay (av Isotop samt Videoplaza) och lanserar nya TV4play.se tillsammans med Isotop och Doberman. Sajten har TV-kanalernas sedvanliga mörka, bildfokuserade utseende och med medelstora filmklipp i fokus. Allt ligger på en Polopoly CMS. Men helt ny är Facebook Connect integrationen. I högernavigeringen kan... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Alltså, bara early adopters har GFC profilbild.
  FBC har alla riktigt namn och profilbild.
  Det ser lovande ut för FBC!

 2. Alltså, bara early adopters har GFC profilbild.
  FBC har alla riktigt namn och profilbild.
  Det ser lovande ut för FBC!

 3. Ingen som tänkt på att alla tre kanalerna numera använder sig av Play? Vem iscensatte namnbytet? Termen “play” är inte speciellt poppis hos amerikanska kanaler, vart är kreativiteten?

 4. Författare

  Ingen som tänkt på att alla tre kanalerna numera använder sig av Play? Vem iscensatte namnbytet? Termen “play” är inte speciellt poppis hos amerikanska kanaler, vart är kreativiteten?

Leave a Comment