Ur&Penns ledning kritiserar Adobe Magento, överger open source tanken

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Det 600 timmars projekt för att få upp en Adobe Magento hos Ur&Penn för fem år sedan får inte samma fina kritik idag. Ur&Penns ägare Ayad Al Saffar samt CTO Emir Saffar kritiserar Vaimo-projektet offentligt och säger i ett uttalande att: " -E-handeln är otroligt viktig för oss då den redan är den klart största intäktskällan av våra över 100 butiker. Men att ha suttit i Magento i flera år och efter för många buggar och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon