Ustwo närmar sig 100 anställda, växer med 50%. Appbyrå och startupinkubator konceptet fungerar

In Android, iPad, iPhone, Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är byråerna med ett nätverk och en kunskap om startupinvesteringar som mår bäst just nu. Inte minst då de fått till en modell där de erbjuder sin kunskap, både idle och tillgänglig, mot ett delägande i framtida appar och digitala koncept. Och Sverige verkar i sin tur ha plats för den nya typen av app-byråer. Det märks hösten 2017 när ännu en mobilfokuserad byrå med ett liknande fokus går mot strömmen, växer, tjänar pengar och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon