Makesyoulocal och Löwengrip bakom de första konsulttjänsterna och stöden för Amazon Sverige

In Amazon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Black Friday inträffar den 23:e november i år och allt fler verkar tro på HUIs VD Jonas Arnbergs förutsägelse om att det även blir datumet då Amazon lanseras i Sverige. Några som satsar på ett snart intåg är danska Makesyoulocal vars Sverigeenhet i sommar börjat marknadsföra olika tjänster för ”snabbare etablering på Amazon och deras olika marknadsplatser”.  De erbjuder numera svenska e-handlare att ”Starta sitt Amazonäventyr med en Amazon Scan för endast 2500 kr”. Scanen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon