Vaimo in på 15:e marknad, öppnar Chicago-kontor

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Svenska Adobe Magento-konsulten Vaimo berättar att de öppnar upp ett amerikanskt kontor i Chicago. Kontoret blir det 21:a på en femtonde marknad för partnern och behovet av ett amerikanskt kontor ska kommit från kundernas önskan att partnern fanns närmare deras olika regionala verksamheter. Hösten 2017 sade Vaimo att de hade femton kontor för tio marknader. Det var när ett nytt Belgien-kontor öppnades upp. Så upp med sju respektive fem under 1,5 års tid. Nu 2019...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon