Valtech driver över 100 Google Optimize experiment på uppdaterade Kivra.se

In Analys / Statistik, Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Kivra har inte bara satsat på nya Salesforce Sales Cloud installationer under 2021. De ska även sett över hela egna externa webbplatsen i ett större CRO- och optimzeringsprojekt med A/B-test i fokus, framgår av ett Linkedininlägg av bolagets Zarko Lindkvist. Lett utav nygamla partnern Valtech.  Kivra är en inhouseutvecklande Contentful headless CMS användare med en front på Gatsby, React samt ett Google GCP molnstöd.

Den svenska IT-konsulten ska ha hjälpt Kivra att komma igång med mer datadriven och användarcentrerad optimering av sin externwebb, kivra.se. Projektet startade redan för två år sedan och 2020 lanserades över 100 experiment. Experimenten skaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SATS köper in omfattande experimentationsplattform av Optimizely


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon