Varför syns inte fler Facebook Social plugins?

In Facebook Open Graph, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Bromsades Facebook-implementationshysterin efter Facebook Like i april 2010? Det presenterades så många häftiga Facebook Social plugin’s. Men vart syns de på webben?

Ta t ex Facebook’s Social Toolbar. En skapelse mycket lik Meebo och Wibiya från i fjol. Den har fortfarande inte släppts. Just dessa bar’er har för övrigt aldrig varit någon riktig favorit hos MKSE.com.

Den tröga implementationstakten ibland de andra verktygen kan försenat lanseringen.

Facebook Login plugin’en Facepile, som uppgraderade den årsgamla Facebook Connect login knappen genom att även visa foton på dina redan registrerade Facebook-kontakter, var en häftig uppdatering av Facebook Connect. Den finns tillgänglig. Men vart syns den? Ingenstans.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Netlify headless får 22 mdr värdering, anledningarna till hysterin

Inte heller Activity Feed, Like box eller Live Stream märks av i USA eller i Europa. Varken på större eller mindre sajter.

Facepile syns faktiskt inte ens bland showcase’n. Inte enssocialt hysteriska HuffingtonPost.

Nu får vi se om Facebook Places API fungerar bättre eller om de extrema framgångarna stannade av vid Connect och Like. Nyckeln verkar vara att inte ”bli för blå” utöver den accepterade sociala bokmärkesytan. Därefter vill sajtägarna få möjlighet att använda eget utseende och själva baka in <fb: > XFBML’n.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Netlify headless får 22 mdr värdering, anledningarna till hysterin

Kommentarer

Leave a Comment