Varför syns inte fler Facebook Social plugins?

In Facebook Open Graph, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Bromsades Facebook-implementationshysterin efter Facebook Like i april 2010? Det presenterades så många häftiga Facebook Social plugin's. Men vart syns de på webben? Ta t ex Facebook’s Social Toolbar. En skapelse mycket lik Meebo och Wibiya från i fjol. Den har fortfarande inte släppts. Just dessa bar'er har för övrigt aldrig varit någon riktig favorit hos MKSE.com. Den tröga implementationstakten ibland de andra verktygen kan försenat lanseringen. Facebook Login plugin'en Facepile, som uppgraderade den årsgamla Facebook Connect...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.