Västra Götalandsregionen programmerar och designar om Tillgänglighetsdatabasen

In Analys / Statistik, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tillgänglighetsdatabasen har lanserat en ny hemsida på www.t-d.se. Tillgänglighetsdatabasen (TD) är Sveriges enda databas med information om hur tillgängliga olika platser och byggnader i Sverige är. För närmare 8200 anläggningar berättar de med ord och bilder om platsens fysiska tillgänglighet. Exempelvis hur bred entréer är, om ljud- och ljusmiljö, antalet parkeringsplatser och mötesrummens tillgänglighet. "– Huvudprincipen är att varje verksamhet beskrivs så väl att besökaren själv kan avgöra om platsen är möjlig att besöka eller...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon