Vattenfall.se släpper Vattenfall powerplants av Fröjd/MRMStarsky

In Nyheter, Open Text Web Solutions by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Vattenfall.se på en Open Text Web Solutions 9 har en bit utanför sitt koncern-CMS skapat Vattenfall powerplants. Där finns det en fet Google maps med olika filter, en massa statistik och tillhörande overlay-script på bl a bilder. Sajten ska öka kunskapen och förståelsen hos Vattenfalls intressenter av att Vattenfall är ett europeiskt energibolag. Vattenfall är ett välmående statligt bolag och arbetsgrupperna vart därefter: Arbetsgrupp MRMStarsky Mikael Mattsson, Interaction Designer Markus Norsted, Design Director Gitte Ragsdale, Copywriter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment