Vattenfalls tidigare CX- och CRM-chef ny VD på Wiraya

In CDP, DMP, CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Malin Wahlberg tar över VD-stolen på Wiraya med start i januari 2021. Hon ersätter London-baserade Johan Jardevall som fortsätter som extern rådgivare till styrelsen för kundtjänst, CRM och CX-bolaget med Gustav Lagercrantz som styrelseordförande.

” – Jag är väldigt glad över möjligheten att leda Wiraya framåt. Vi har en fantastisk produkt och ett motiverat team. Jag är övertygad om att vi kommer att fortsätta att leverera värde till våra kunder och en bra kundupplevelse för de konsumenter som använder våra kommunikationsverktyg.”

Säger Malin. Malin anslöt till bolaget redan 2019 i rollen som CSM-samordnare ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Helheten var avgörande när Ramundberget valde ut Salesforce och NoA


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon