Volvo.com blir en av Adobe Experience Managers största kunder

In Adobe AEM, Nyheter, Offshore development by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

2016 blir året då vår svenska stolthet Volvo äntligen rullar ut en ny digital närvaro i större skala.  För samtliga koncerndelar denna gång, och inte bara Volvo CE som fick "tjuvstarta" på en mer temporär Sitecore licens. Även om samma licens just nu används på Volvo.com ska den enligt uppgift inte bli alltför långlivad och nu är det istället ett större javateam och Adobe AEM som rullas ut. De första sajterna som dykt upp är hos...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment