Volvo Defense lägger sig på Adobe AEM, Sitecore på väg ut

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Volvo Defense lanserar sin nya Adobe AEM miljö i dagarna. En enklare text/bildlösning för den mindre delen av koncernen. Det finns en Sharethis (som Oracle nyligen köpte för $500m) samt en enklare sökmotor. Volvo kör även en Adobe Omniture SiteCatalyst för analys. Därmed är koncernbolag som Defense, Trucks, Volvo.com redan ute med "testskott" och inititala KPI-sajter vars indriven data kommer påverka de kommande utrullningarna för alla bolagens landssajter. Dessutom finns redan Adobe Experience Manager i den gateway.volvo.com portal som styr valet av landssajt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.