Volvo får utrymme inom Aftonbladets Escenic CMS

In Escenic, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När Volvo samt flera andra annonsörer köper in sig på sponsrat, redaktionellt liknande material bjuds de in inom Aftonbladet.se's Escenic CMS. Artikel- och bildmaterialet läggs enligt uppgift upp av Aftonbladet.se-anställda. De sista veckorna har det gjorts mindre försök att tydliggöra att det handlar om reklam. Tidigare hade sidorna samma struktur, rubriksättning samt utseende på bilder och typsnitt. Det sistnämnda har efter det bytts ut för att se aningen mindre ut som en vanligt Aftonbladet-sida. Utan att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.