Voyado får nya ägare, har fördubblat omsättningen på 24 månader

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Voyado berättar att de sedan mitten av 2019 har fördubblat sin omsättning av lojalitetsmjukvara, CRM- och CX-stöd till den digitala och fysiska handeln och omsätter idag hela 165 Mkr med över 125 anställda. Den imponerande kundlistan över lojalitetsstödanvändare, som inkluderar Akademibokhandeln, Apoteket, Apohem, Webhallen, Clas Ohlson, Björn Borg, Caia Cosmetics, Daniel Wellington, Desenio, Lindex, Glitter, Mio, NK, Nordic Nest och Royal Design, har hjälpt det att gå fort för VD Johan Bäckarlin och co.

Nu tar bolaget in e-handelsfokuserade Verdane som ny delägare för att växa ytterligare. Sedan 2018 har Voyados egen tillväxt legat på hela [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]50 procent om året.

” – Vi vet att vi hade kunnat få betydligt mer om vi till exempel hade satt bolaget på börsen, men vi är inte jätteintresserade av värderingen i dag – utan det är det vi ska göra på fem års sikt som är det viktiga. Där ser vi att stödet från Verdane, som har en vana att arbeta med starka internationella varumärken inom e-handeln och att växa globala mjukvarubolag.”

Säger Johan Bäckarlin i ett uttalande till Di. I första hand siktar på man på att etablera sig i Nederländerna och Storbritannien, men på sikt finns även ambitioner om att ta produkten till USA.

Vi har mer på samma ämne:  Edblad sjösätter nytt datadrivet loyalty och MA projekt på ny plattform
[/ppp_patron_only]