Zound Industries närmar sig 1,5 mdr, väljer Salesforce Commerce Cloud framför Magento för ny e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt.
Svenska delen av Salesforce Commerce Cloud tycker det är kul att vara ny leverantör till och få hjälpa svenska miljardbolaget Zound Industries.

Hörlurstillverkaren kunde idag berätta att de sålt Marshall och Urbanears hörlurar och högtalare för hela 413 miljoner SEK bara under det tredje kvartalet. 44 procent bättre siffror än under samma period 2017 och ger en 9 månadersförsäljning för totalt 1,15 miljarder SEK. i ett pressmeddelande.

0%
ökning gav den tidigare mobila e-handeln

Zound Industries har nyligen även valt Salesforce och Salesforce Commerce Cloud för att sköta sina ”online-intäkter”. Detta efter att sett över den egna e-handelshistoriken och byggt sig en vision för gruppvarumärken som Marshall, ”Plattan” och Urbanears (Coloud och Molami är nedlagda).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  GM handlar upp Adobe Experience Cloud för att vägleda elbilsägare

Zound gör ett plattformsbyte från en mindre, lokalt svenskt utvecklad (och i Lovie Awards prisbelönt) custom-lösning signerad digitala byrån Oakwood tillsammans med Adobe Magento partnern Improove. De tre aktörerna hade ett nära e-handelssamarbete ihop under fem års tid.

En del av Zounds nya framgångar är att bolaget nyligen slöt avtal med Adidas om att ge ut ny hårdvara under sportjättens varumärke.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.