Zound Industries närmar sig 1,5 mdr, väljer Salesforce Commerce Cloud framför Magento för ny e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska delen av Salesforce Commerce Cloud tycker det är kul att vara ny leverantör till och få hjälpa svenska miljardbolaget Zound Industries. Hörlurstillverkaren kunde idag berätta att de sålt Marshall och Urbanears hörlurar och högtalare för hela 413 miljoner SEK bara under det tredje kvartalet. 44 procent bättre siffror än under samma period 2017 och ger en 9 månadersförsäljning för totalt 1,15 miljarder SEK. i ett pressmeddelande. Zound Industries har nyligen även valt Salesforce och Salesforce...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon