Acne Studios för sjätte året på Salesforce Commerce, numera utvecklad i Bulgarien

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Xenia Dobonyi, Head of Digital Design & Development,Acne Studios meddelar att nya e-handeln Acnestudios.com just gått live. Detta på en Salesforce Commerce Cloud som utvecklats med stöd av bulgariska Salesforce Commerce-kompetensen på Aiops Group. Tillsammans med ett större inhouse e-commerce team på Acne Studios Floragatan i Stockholm.

Den nya sajten har bland annat försetts med ascii-animationer baserade på GSAP javascript-animation biblioteket. Acne är en svensk pionjär på plattformen, redan 2015 landade de på sin första lanserade Demandware/Ordre Centre-lösning (efter att varit ”Sveriges största Magento-referens”) och sedan dess har de blivit kvar på SaaS-molnlösningen.

Acne har tidigare jobbat med svenska leverantörer inom Salesforce men har för de nya behoven av flera anledningar tvingats titta utomlands. Salesforce Commerce Cloud-kompetensen i Sverige har länge varit skral med mest mellanstora partners samt partners som täcker upp kundförfrågningarna. Något som ska legat först Demandware och därefter Salesforce Commerce Cloud i fatet under 3-4 år mellan 2017-2020 när större kunder intresserade sig för plattformen. Kunder som kanske inte ville eller hade råd med jobba med de internationella, jätteteam inom e-handel (från partners som Deloitte, Accenture och CapgeminiDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Plantagen väljer ut sin fjärde e-handelslösning, satsar headless


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon