Acne Studios, Sveriges största Magento-referens, lämnar för Demandware

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Acne Studios gör som sina amerikanska förebilder och väljer en molnbaserad och procentuellt avgiftsbelagd Demandware för sin nya e-handel för mode, skor, accessoarer och glasögon.

Det innebär att Magento fimpas för en hyrlösningsbaserad e-handel. AcneStudios.com har tidigare kallats Sveriges största Magento-referens Ett sexmannat team från Improove byggde den lösningen 2010, som nu helt överges för hyrlösningen.

MKSE har tidigare i år rapporterat om att hyrlösningen kan ha en framtid projekttiden och kostnaderna för större omnikanalredo e-handelsprojekt helt spårat ur.

Acne har 43 butiker på fyra olika kontinenter. Utöver huvudkontoret i Stockholm finns flaggskeppsbutiker i Paris, London, New York, Los Angeles och Tokyo.

Bolaget ska redan haft en e-handelsstrategi vid starten som anpassats för högre tillväxttakt och ökad internationell närvaro, hälsar Karolina Davison vid Demandwares PR-enhet till MKSE.com.

0år
fick Magento lösningen ligga uppe. Om Demandware håller tidplanen och den ryker senare i år.

” – För att stödja vår globala utvidgning så behöver vi en flexibel, utvecklingsbar lösning som gör det möjligt för oss att enkelt rulla ut e-handelssajter anpassade för enskilda länder”,

säger Mattias Magnusson, VD för Acne Studios.

Den nya kunden blir först i Norden med att använda Demandwares Ordre Centre produkt vill leverera en sömlös kundupplevelse från offline till online i olika länder. Ordre Centre är speciellt anpassad för detaljhandlare som säljer omnikanal över olika kanaler och platser.

Alla Demandware releaser

i Sverige?

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Byrån tar helt över hos kunden, "driver hela e-handelsavdelningen"

Leave a Comment