Adobe förfinar strategi för Voice, nya planer och nytt förvärv

In Adobe AEM, AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe berättar att de har tagit över Sayspring, en mjukvara som kan skapa voice-kontrollerade appar. Sayspring har främst riktat in sig på Voice Design och Voice Prototyping stöd för Amazon Alexa och Google Assistant. New York-baserade Sayspring kommer väl till pass inom Adobe. Utöver att ha teasat om voice på en mängd olika sätt inom främst Marketing Cloud (men på sistone även inom Lightroom och Photoshop) förbereder sig kundupplevelseföretaget på faktumet att snart 55 procent av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon