Adobe bjuder in de anställda via Adobe Experience Manager Communities for Learning

In Adobe AEM, AI, ChatGPT, Machine Learning, Content Marketing, CXM, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Adobe verkar även i år ligga några steg före konkurrenterna i racet om att skapa framtidens onlineupplevelse.

Efter 2013 års innovativa tillägg för hypoteser och förutsägelser, Predictions är den stora releasen i år Adobe Experience Manager Communities.

1-content

Istället för att automatisera och personalisera ännu mer upplevelser för besökarna så satsar Adobe i år på att bjuda in företagens anställda i loopen på ett bra sätt. Fler anställda än de enbart med ett uttalat webb- och CRM-ansvar.

Med Adobe Experience Manager Communities hoppas Adobe att på ett Pinterest-likt sätt skapa, bundla, organisera och distribuera olika typer av kunskap. Som sedan socialt av avsändarens egna anställda kan skickas runt som svar och marknadsföring i de olika kanaler där besökare (blivande prospects) möter företaget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Adobe siffrorna 2024 i detalj, AEM CMS och CDP omsätter 8 mdr första kvartalet

En idé bakom Communities är även att se till att anställda och besökare som tar del av en strid ström Content Marketing faktiskt pratar samma språk och om samma material. Så det inte blir några missuppfattningar i en snabbt ökad kommunikation med kunder.

Stöd finns för SCORM och xAPI (Tin Can) kompatibel eLearning innehåll.

Kunskapsspridning och organiserad word-of-mouth. Ännu ett steg i den totala, digitala kontrollen över ett större företags samtliga marknadsaktiviteter.


Adobe med talesperson Loni Kao Stark, Adobe Director of Product Marketing, som MKSE.com intervjuade förra året, är noggranna med att meddela att det inte är något nytt socialt B2B nätverk Adobe presenterar. Det handlar enbart om ett tillägg till Adobe Experience Manager.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sandvik Coromant släpper ny ID och uppdaterad webbplats

Communities väntas släppas senare i juni eller juli.

Kommentarer

 1. Bob Van Beber, Senior Vice President and Managing Director, SapientNitro: “Today’s always-on and digitally-savvy consumer demands a connected and personalized user experience
  that cuts across channels and devices. We rely on Experience Manager to give
  our global marketers a robust framework and tool to bring their brand experiences
  to life across platforms in a very effective, efficient manner. We look forward
  to these enhancements to support our new capabilities and provide increased
  value to our customers.”

Leave a Comment