Adobe CMS: Vi köpslår bara med top management!

In Adobe AEM, CXM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Adobes intåg i landet har inneburit ett bryskt uppvaknande för många webbeställare. Det räcker inte längre att bara fått en budget och ett projektansvar.

adobe aem corporate

Svenska kunder berättar för MKSE om hur beställare som börjat närma sig en CMS-affär fått se sig sidsteppade för ett plötsligt extrainkallat möte mellan Adobes representanter och den absolut högsta ledningen på bolaget.

Detta då Adobe anser att deras AEM produktportfölj och framsteg inom CXM berör mer än bara webb och IT. Det är något som påverkar ett helt företag, alla avdelningar och en stor grupp anställdas hela arbetssätt. Därav söker de några timmars genomgång med högsta ledningen för att berätta om deras syn på framtidens arbetssätt, innehållshantering och ”experience management”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Scania inför mer agil och digitalt anpassad organsation med ny leverantör

Sköts det på rätt sätt blir det givetvis även ett effektivt sätt att få högsta ledningen intresserade av vad Adobe ser som inte de (om några) kvarvarande konkurrenterna ser.

Adobe säljs av en svensk inhouse säljkår tillsammans med lokala partners som Avega, SapientNitro Cybercom och Valtech.

adobe analytics

Kommentarer

  1. Vi på Cybercom gillar Adobe ;) Känns lite mer 2013 för de som vill ha bra verksamhetsstyrning.

Leave a Comment