Adobe presenterar Real-time CDP Customer Journey Optimizer/Analytics, “B2C-stöd för B2B” och nya Adobe Commerce

In Adobe Magento 2, Analys / Statistik, CDP, DMP, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inom kommande Adobe Summit 2021 har Adobe avtäckt de innovationer som man vill uppdatera egna CMS/CX/integrations-plattformen med i år. Detta är speciellt då vad AEM förses med 2021. Då Adobe, speciellt under tillväxtperioden 2015-2017, var väldigt förutseende och kreativa inom området är det alltid kul att se vad det amerikanska företaget jobbat på senaste året. Samt vad de ser i egna spåkulan.

Vi vet ju att konkurrenter i år satsat stort på egna USP:ar inom allt från omfattande egna datainsamlande “Content Hubs” till att bli en “mini-Amazon med automatiserad MVT-testning/optimering i varje detalj”. Så vad tror du Adobe marknadscheferna och kunderna vill se? Det är en del gamla akronymer samt begrepp. “Realtid” återkommer ofta samt att B2B-kunderna ska få samma tjänster som B2C-kunderna (som Adobe tidigare nästan uteslutande riktat sig mot).

Uppdateringarna i Adobe Experience Cloud kommer främst att inkludera:

  • Nya Adobe Journey Optimizer – utformad för att hjälpa marknadsförare att optimera kundresan, lyssna på olika kundsignaler,
  • Nya Adobe Customer Journey Analytics – Som gör det möjligt för varumärken att integrera och standardisera sina kunduppgifter, både online och offline. Koppla den datan, visualisera datan.
  • Nya Adobe Real-time CDP – Som ska vara byggd från grunden för att samla in olika typer av första-parts data. En reaktion på post-Cookie samhället. Med en ny B2B-utgåva av Adobe Real-time CDP, för att “hjälpa B2B-företag att tänka och agera som B2C-märken
    Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
    This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.