Affärshuset Tegnér först ut på SiteDirects nya paketering

In Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SiteDirect har tagit fram ett "GO Web" paket som innebär att kunder får SSL-certifikat, onsite SEO-anpassningar, responsivitet, fria uppdateringar och drift och ett antal mallpaket i sitt CMS. En av de första kunderna blev affärshuset Tegnér i Växjö som stod inför en nyinvigning och ville ha en webbplats i linje med sin nya grafiska profil....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon