Trots stekhet marknad, Combined Excellence säljer av egna e-handelsbolaget

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hysterin att snappa upp alla småoch mellanstora e-handelskonsultlådor (helst med teknisk bakgrund) är stor, samtidigt passar Karlstadsbaserade Combined Excellence på att göra sig av med sitt byrå- och produktinnehav. Det måste svida för SiteDirect att Combined Excellences slogan och motto är:

”Bara de bästa är bra nog.”

Hela SiteDirect Professional Web Solutions AB byter ägare och Combined Excellence AB säljer bolaget till SME-ehandelsplattformsgruppen Kodmyran AB.

” – SiteDirects målgrupp i första hand är företag som köper lite mindre konsulttjänster ofta i kombination med en e-handelsplattform så tror vi att Kodmyran kommer bli en bättre hemmahamn för bolaget och dess kunder. Vi har fått ett väldigt gott intryck av Kodmyran och deras plan för att utveckla SiteDirect.”

Säger Oskar Godberg, vice vd för Combined Excellence. Kodmyran kommer i och med köpet att sysselsätta 14 personer på tre orter med en omsättning på runt 20 Mkr. Företaget har så sent som i somras rapporterat om nya kunder som [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]Emmaboda Möbler, Sjöräddningssällskapet, Svenska Hem och Träningspartner.se. Svenska Hem var däremot ingen toppenreferens, de lämnade i somras SiteDirect efter så kort tid som tio månader på plattformen.[/ppp_patron_only]