Trots stekhet marknad, Combined Excellence säljer av egna e-handelsbolaget

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hysterin att snappa upp alla småoch mellanstora e-handelskonsultlådor (helst med teknisk bakgrund) är stor, samtidigt passar Karlstadsbaserade Combined Excellence på att göra sig av med sitt byrå- och produktinnehav. Det måste svida för SiteDirect att Combined Excellences slogan och motto är:

”Bara de bästa är bra nog.”

Hela SiteDirect Professional Web Solutions AB byter ägare och Combined Excellence AB säljer bolaget till SME-ehandelsplattformsgruppen Kodmyran AB.

” – SiteDirects målgrupp i första hand är företag som köper lite mindre konsulttjänster ofta i kombination med en e-handelsplattform så tror vi att Kodmyran kommer bli en bättre hemmahamn för bolaget och dess kunder. Vi har fått ett väldigt gott intryck av Kodmyran och deras plan för att utveckla SiteDirect.”

Säger Oskar Godberg, vice vd för Combined Excellence. Kodmyran kommer i och med köpet att sysselsätta 14 personer på tre orter med en omsättning på runt 20 Mkr. Företaget har så sent som i somras rapporterat om nya kunder somDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon