Afterpay och Klarna i race om amerikansk e-handel, Crocs marknadsför Afterpay på varenda sida

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är bråda tider för Klarna att bli ett synligt BNPL-val ("buy-now-pay-later") i alla amerikanska e-handels- och brand-stores. Här har den nya storkonkurrenten, australiensiska börsfavoriten, Afterpay snabbare tagit mark och syns allt oftare som ett namngivet val då amerikanarna vill e-handla kläder och accessoarer från hemmet. Företagets självförklarande namngivning och många tooltips/hjälptexter kan vara rätt medicin för att få igång fakturabetalningar på den amerikanska marknaden. Salesforce Commerce Cloud-användaren Crocs har till exempel uppdaterat sin SaaS e-handel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon