Aftonbladet.se bjuder på nya kommentarer med XCAP

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Aftonbladet.se (Escenic) har uppgraderat sin XCAP kommentering. Inte otippat med tanke på att gänget bakom kunnat rapportera nya kommenteringsrekord varenda vecka, känns det som. Det nya? Trådning som hos ledande Disqus. Samt en mörkare ton. Kommentarerna ska inte ta fokus från Aftonbladet.se-artikeln och även typsnittsfärgen har "gråats ned". Nytt namn också, "Vad tycker du?". Logga in sker med popup och tillhörande post-back. Och inloggningen saknar fortfarande Twitter, Facebook Connect och OpenID stöd. Känns som de ligger... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Pingback: Tweets that mention Aftonbladet.se bjuder på nya kommentarer med XCAP | Might Know Something Else -- Topsy.com

 2. > Undrar hur Bladet resonerade där när en sådan vital funktion uppdateras i snart q4 2010?

  De kanske tänker att de får nog med kommentarer som det är ;)

 3. Aftonbladet är oerhört duktiga på nätet tycker jag – dom är en av världens mest framgångsrika tidningar, online, ekonomiskt – tätt följt eller ibland passerad av VG.no. Dom har en osviklig förmåga att hitta helt rätt nivå för sin kundgrupp och arbetar väldigt långsiktigt. Hatten av för ytterligare ett väl genomfört projekt av AB tycker jag :-)

  MVH
  Andreas Ströberg
  XCAP

Leave a Comment