American Express väljer Pega för kundvård, 400 procent färre ärenden som skaver

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Pega by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Pega Sverige är stolta över en av de senare namnkunniga referenserna på egna Pega Systems CX /  DX mjukvaran. Det är American Express som valt Pega Marketing och skapat en ny, integrerad lösning för vård av egna kundstocken. Den nya arbetsmodellen ska baseras på vad man visste om kunderna och är byggd för att "nurtura" och bygga vidare på existerande relationer och servicemodeller. " - Vi försökte skapa en integrerad lösning som tillgodosåg och även överträffade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon