AstraZeneca använder sig av MuleSoft för att knyta ihop API:er

In API, Egenskap, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

AstraZeneca berättar att de haft stöd från Salesforce MuleSofts och deras API-ledda approach för att leverera integrationer snabbt, säkert, standardiserat och i enlighet med företagens digitalt uppsatta mål. Det ska ha varit nödvändigt under pandemi- och vaccinationstider när dessa behov ständigt förändras snabbt och på mer oförutsägbara sätt än tidigare.

AstraZeneca ska valt använda MuleSofts stöd och APIer som en ny större och kanske främsta enabler för att läkemedelsföretaget ska kunna utföra en snabbare digitala projektleveranser. AstraZeneca ska sökt efter det som idag kallas kraften av ett ”Customer 360″ upplägg, vilket säkert glädjer Salesforce då de använder samma begrepp konstant.

Vi har mer på samma ämne:  Salesforce köper upp Slack för 235 mdr, blir nya gränssnittet för Customer 360

Nya MuleSoft kunder i Sverige 2021 inkluderar även[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”] 7Eleven berättar Salesforce och MuleSoft i ett email till MKSE.com. De använder stödet för en förbättrad Sales & Service organisation med realtidsintegrationer på flera olika sätt samt som en teknisk enabler. De båda kommer även prata på MuleSofts årliga event MuleSoft CONNECT där temat i år är ”Imagine, Integrate, Innovate”. Det äger rum den 19:e maj.[/ppp_patron_only]