AstraZeneca använder sig av MuleSoft för att knyta ihop API:er

In API, Egenskap, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

AstraZeneca berättar att de haft stöd från Salesforce MuleSofts och deras API-ledda approach för att leverera integrationer snabbt, säkert, standardiserat och i enlighet med företagens digitalt uppsatta mål. Det ska ha varit nödvändigt under pandemi- och vaccinationstider när dessa behov ständigt förändras snabbt och på mer oförutsägbara sätt än tidigare.

AstraZeneca ska valt använda MuleSofts stöd och APIer som en ny större och kanske främsta enabler för att läkemedelsföretaget ska kunna utföra en snabbare digitala projektleveranser. AstraZeneca ska sökt efter det som idag kallas kraften av ett ”Customer 360” upplägg, vilket säkert glädjer Salesforce då de använder samma begrepp konstant.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tietoevry Create köper upp 1000 man stort bolag med PalmPilot-bakgrund

Nya MuleSoft kunder i Sverige 2021 inkluderar ävenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Offentliga England investerar stort i Salesforce och Slack


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon