Bästa lösningarna för Chatt genom CMS

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Facebook Open Graph, Flash, Nyheter, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Updated 2: Fått kommentarer om att MKSE.com gått från 50/50 CMS- och projektledarstöd respektivt CMS-skvaller mot ett snarare 10/90 förhållande. Nåväl, så mycket händer inte varje vecka inom den förstnämnda kategorin. Det måste finnas ämnen att dissekera! Här är ett. Det var nämligen ett tag sedan jag tittade på vilka alternativ det finns för sajtägare som vill starta en chatt genom eller i relation till sitt CMS. Historiskt är inte... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Bästa lösningarna för Chatt genom CMS | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment