Breakin’ news väntas från Amazon AWS nya Sverigechef i veckan

In Amazon, Cloud / Förvaltning, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Amazons kommunikationsavdelning bjuder som vanligt in MKSE.com till de lokala och internationella AWS Summit. Det kommande svenska Summit äger rum med start på onsdagen denna vecka. Just för sommaren 2021 utlovas bland annat nyheter inom satellitdata, Serverless, low-code och molnsäkerhet. Men även en större nyhet presenterad direkt från 36-årige, nya Sverigechefen Manuel Bohnet i hans keynote. Som PR-gänget ”teasar” om idag men som de absolut inte får berätta fler detaljer kring förens händelsen äger rum.

Är det ett större cloud-bolagsförvärv, fler Eskilstuna-serverparker, topprekryteringar eller nya Sverigebaserade AWS-satsningar inom t ex spel vi får ta del av den 9:e? De andra nyheterna är:

  • Low-Code web and mobile application development with AWS Amplify
  • Satellite data from space to insights in minutes. New perspectives on urgent data use cases
  • How can Serverless applications fuel innovaton?
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Amazon AWS visar upp PartyRock, egna synen på no-code custom GTP

Tyske Manuel Bohnet anslöt till Sverige för två år sedan. Han har varit inom bolaget i åtta år. Det är flera förändringar på högsta ledningsnivå inom AWS sedan årsskiftet. En av de tidigare Sverigeansvariga (inom främst storbolagssälj) Joakim Stolpe som MKSE.com pratade med inför förra AWS Summit har sedan dess lämnat bolaget förDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  UPS lägger ned CMO-rollen, VD vill se snabb effekt och tydligare bidrag till bolagets lönsamhet


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon