Så formas AWS svenska molnorganisation, FS och Manufacturing mest spännande kundvertikalerna 2020

In Amazon, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: AWS stora, årliga event pågår i digital form även denna vecka och MKSE.com har passat på att ställa frågorna alla vill veta till den svenska ledningen. Om tillväxtområden, säljframgångar, kundtyper idag och svenska satsningar framöver. AWS Sveriges affärsområdesansvarige Joakim Stolpe är en veteran i sammanhanget och spenderar sitt åttonde år på molnbolaget. Mycket har hänt sedan han började som kontoansvarig vid AWS Luxemburg. Joakim kom in på AWS då bolaget funnits fysiskt på plats i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon