Citrix köper Podio social work platform

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Citrix satsar på dansk intranät/Yammer-lik social work platform/internkommunikationsmjukvara då Podio köps upp för en okänd summa. Podio vill bli ett modernare alternativ till mail och chatt. Det hela syns i ett flöde. Det finns även Podio iPhone och Android. VD är Tommy Ahlers (tidigare ZYB) och huvudkontoret finns i Köpenhamn....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hallå Martin, Podio är ett danskt företag och startades av Jon Froda och Anders Pollas tillsammans med  Andreas Haugstrup. Tommy Ahlers är VD sedan 2010 men inte grundare. 

    Mer info: https://company.podio.com/about

    För övrigt är det väldigt spännande att numera vara en del av Citrix och tack för att du som enda svenska blog/media (vad jag sett) skriver om oss!

  2. Mkse är enda svenska Techcrunch alternativet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.