Citrix köper Podio social work platform

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Citrix satsar på dansk intranät/Yammer-lik social work platform/internkommunikationsmjukvara då Podio köps upp för en okänd summa. Podio vill bli ett modernare alternativ till mail och chatt. Det hela syns i ett flöde. Det finns även Podio iPhone och Android. VD är Tommy Ahlers (tidigare ZYB) och huvudkontoret finns i Köpenhamn....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hallå Martin, Podio är ett danskt företag och startades av Jon Froda och Anders Pollas tillsammans med  Andreas Haugstrup. Tommy Ahlers är VD sedan 2010 men inte grundare. 

    Mer info: https://company.podio.com/about

    För övrigt är det väldigt spännande att numera vara en del av Citrix och tack för att du som enda svenska blog/media (vad jag sett) skriver om oss!

  2. Mkse är enda svenska Techcrunch alternativet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.