Communitydöden: Heldött Macoteket Macwall.se på XCAP Xpress

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Tillsammans med Macoteket (som återfinns på en .NET e-handel) lanserade Josh tidigare i år Macwall.se på XCAP Xpress. Precis samma layout, upplägg och funktioner som tidigare budgetprojekt på XCAP Xpress (t ex Eurobonus och SAS/MSN). Men hur är det med aktiviteten? Lastgamla artiklar och ett heldött forum. För Macoteket kan det inte passa speciellt bra ihop med att representera Apple. Ett intresseområde där det överallt annars sjuder av liv. Varje minut. Även på XCAP Xpress-communityt GoEurope.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej Martin – för sakens skull ska det tilläggas att macwall.se och vicampare.se är 2 rena demosajter som inte är menat att vara aktiva.
  Goeurope.se har vart en väldigt uppskattad resetidning, där vi tagit det lite lugnt under sommaren. Under perioden februari – juli kom flera hundra artiklar in, skriven av användare vilket var målet och vi tycker är jättehäftigt.
  Sajten har haft runt 20-30 K unika besökare i månaden vilket faktiskt gör den till en av Sveriges mest besökta resetidningar.
  I min åsikt är community som sig rätt pasé – det handlar om att skapa interaktiva webplatser där alla kan vara med och skapa innehåll och det är det Xpress handlar om. Det kommer, tycker jag, otroligt spännande lanseringar under närmaste tiden – med internationella varumärken – helt baserade på Xpress. Så håll ögonen öppna!
  I övrigt hoppas jag du haft en trevlig sommar!
  MVH
  Anton / JOSH

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.