Coniq vinner svenska lojalitetsprogramskunder, men framtiden ser mörk ut

In CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad väljer världens största företag, som H&M, Desigual och svenska Starbucks för lojalitetsprogram i alla de egna butikerna och för de lokala nativeapparna? Det finns alternativ till nordiska totalledaren Voyado och svenska uppstickare som Goloyal och Pinguin. Coniq är en av dessa som seglat upp som ett alternativ för svenska företag som kanske vill ha något mer "Enterprise" än alternativen. H&Ms val av lojalitetsprogram kallas en "Total Customer Engagement Platform" och lockar med 35% ökad ATV...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon