Så utmanar Pinguin alla lojalitetssystem, tids- och kostnadseffektiv idé med best-of-breed

In Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu ska snabbväxande Revide Voyado kundklubbs- och lojalitetssystem få konkurrens. Det ska nyöppnade Pinguin - The Social Loyalty software se till. Deras nya tjänst som avtäcktes under tisdagen kallas en ny generation av lojalitetsprogram som istället för att bygga upp all logik och data från början kan ta hänsyn till en lång radda av olika e-handelsaktiviteter och incitament. Detta då Pinguin ska gå att koppla direkt mot olika e-handelsplattformar, analytiska system (Google Analytics) och sociala nätverk...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon