Consid köper upp varumärkesbyrån Paradigm, snart miljardbolag

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver, PWA, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inom kort 1000 man stora Consid gör ännu ett förvärv. Nu är det prisvinnande varumärkesbyrån Paradigm som tas över i sin helt för att stärker egna erbjudandet inom strategisk rådgivning och som strategisk partner.

Paradigm är en etablerad konsultverksamhet inom varumärkesutveckling och design med fokus på att generera affärsnytta för sina kunder. Sedan starten 2008 har byrån vunnit flertalet priser för sitt arbete. Förra året vann Paradigm Årets Byrå i Sverige i kategorin Varumärkes- och designbyrå.

0st
anställda passerar Supergasellen Consid inom kort

”–   Det har varit en fantastisk resa sedan vi startade Paradigm för elva år sedan och nu får vi nya möjligheter att utveckla vårt erbjudande och hjälpa kunden utveckla varumärkes-upplevelsen genom hela kundresan. Tillsammans med Consid kan vi erbjuda det fler och fler kunder efterfrågar framförallt ur ett digitalt perspektiv i den föränderliga värld vi lever i.”

Säger Cecilia Hellichius, grundare och design director på Paradigm. Varumärkesbyrån jobbar med Volvo , Arjo, ASSA ABLOY, Ascom, Boråstapeter, Getinge, Almondy och Wallenstam som nu även får ta del av resten av Consids tjänster. Paradigm har även varit med och utvecklat nya varumärken som inom fordonsindustrin som Annotell, Gapwaves och Zenuity.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Julas Black Friday taktik inkluderar ny Bambuser liveshopping

Thomas von Krusenstjerna, grundare och brand director på Paradigm säger att:

”–  Ambitionen med Paradigm har alltid varit och kommer alltid att vara att möta de nya utmaningar som dagens föränderliga affärslandskap erbjuder. Efter elva år med otroligt inspirerande uppdrag för flera av Sveriges mest spännande varumärken känns det naturligt att lyfta Paradigm genom kraften av Consid i ryggen.”

Consid har de senaste åren även köpt upp:

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Mathem foodtech satsar på innovativ intranätapp av Consid och Sitevision

Consid har nyligen även tagit över titeln som en av landets mest brett certifierade Episerver-partners.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss