Därför adderar Vaimo Contentsquare till egna DX/CX-portfolion

In Adobe Commerce / Magento, AI, ChatGPT, Machine Learning, API, CDP, DMP, Content Marketing, Contentful, CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

President Macrons franska favorit Contentsquare har en ny stor svensk partner i Vaimo med VD David Holender som vill erbjuda bolaget DXP till bl a den nordiska marknaden.

0 mdr
värderades företaget till senast

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

” – Vi har haft nöjet att arbeta med Contentsquare i många år och vi har flera gemensamma kunder. Våra kunder trivs med Contentsquare-plattformen eftersom den gör det möjligt för dem att identifiera viktiga conversion drivers och även lokalisera de problem och problem som kunderna möter på sin resa. Med verktyget kan våra kunder demokratisera datainsikter och det hjälper dem att fokusera sina förbättringsinsatser på rätt ställen och på ett effektivt sätt. Vi är glada över att utöka vårt partnerskap globalt med Contentsquare för att leverera ytterligare värde till våra kunder och andra ledande varumärken.”

Säger Steven Volders, Global GTM Director, Customer Data Insights & Activation, Vaimo.

” – Inget varumärke har råd att stoppa huvudet i sanden när det gäller att förstå sina kunder. Kundupplevelseinsikter gör det möjligt för varumärken att förstå vad kunderna vill uppnå och vad som står i vägen för sömlös navigering.”

Säger Martin Voetmann, regional Vice President, Nordics på Contentsquare

IKEA och OKQ8 är två av rätt få svenska bolag på kundlistan, men Contentsquare lockar med att säga sig adressera en total addressable market (TAM) på runt 340 miljarder med sina analytiska produkter. För analysera gör de franska bolagets runt 1500 anställda på 17 kontor. De analyserar 3200 miljarder kundinteraktioner månatligen och 2,5 miljarder finansiella transaktioner dagligen.

Contentsquare värderades till hela  56 mdr SEK förra sommaren. Contentsquare köpte nyligen även upp Hotjar.

Vaimo är även guldpartner till. t ex Akeneo.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Contentsquare gör största förvärvet, köper Heap med 1200 kunder