Disqus 2012 ska konkurrera ut snabbväxande Facebook Comments

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Förändras, förbättras eller inse att du blir omkörd. För omkörd känns som en inte helt fel term när vi tittar på Facebook Comments framfart på stora, mellanstora och små sajter världen över. Nya Disqus 2012 kommentarsfunktionalitet har lämnat beta och släppts för samtliga användare för att vinna tillbaka marknadsandelar för den fokuserade kommentarsaktören. Ni hittar en aktiverad version under denna, och alla andra, MKSE.com-artiklar fom. förra veckan. I releasen, som fått det halvvägs gångna årets...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.