Disqus siktar på 200 miljoner besökare

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Gratis, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com har löpande skrivit om hur media-, nyhets- och Bloggsverige snabbt anammat Disqus kommentarer som inlänkad gratistjänst, eller tom. som färdig CMS-plugin, istället för att "driva och äga" sajtens egna kommentarer. Fördelarna med kommentarer som en tjänst, eller ”i molnet” om ni så vill, är flera. Vart och hur kommentarerna lokaliseras var egentligen de större mediehusens enda oro. Men amerikanska Disqus har under året visat sig vara mycket öppna och gett förslag som löste den problematiken....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.