Dollarstore har inte kraft eller ork driva Adobe Magento 2 e-handel vidare

In Nyheter, Adobe Commerce / Magento, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inga uppdelade Marketing Enhancement-team, inget ökat stöd från webbyrån, inga externa Omniarch- eller Beyond Retail e-handelskonsulter och ingen e-handelsrekrytering. Dollar Store stänger helt enkelt bara ned sin Adobe Magento 2 mitt i julrushen. Ett "Jula.se anno 2011"-val som vi inte hört om på länge och som förvånar många i branschen. E-handeln, internt utvecklad med fokus på "exklusivt utvalda varor" (inom sport, fritid och skönhet samt leksaker) vintern 2019 (ett idag populärt D2C-grepp för att komma igång)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon