Dollarstore släpper exklusivt utvald e-handel, satsar på Adobe Magento 2

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges nya, storväxande lågprisvaruhus har rullat ut sin första e-handel efter omkring två års idéarbete och projekttid. Och Dollarstore lever som man lär. Det är en öppen källkodsbaserad Adobe Magento 2 som valdes ut när den idag 81 butiker stora kedjan lanserar e-handel för första gången. Dessutom har man en lite specifik idé med den nya handeln och kanalen. Affärsidén för e-handel har, enligt ägaren Peter Ahlberg, efter omtanke blivit att sälja till marknadens lägsta priser. Webbhandeln har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon