Einstein Copilot är här, träna din egen AI-assistent i alla Salesforces appar

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad får vi under årets Dreamforce i San Fransisco då? Det är en hel det kring förkortningen på två bokstäver som börjar med ett ”a”. Hela eventet har t ex tagline’n ”the worlds largest AI conference”.

Det är en del kring etik också. Precis som hos Adobe.

” – Vi vill bygga den tillförlitliga AI plattformen för kundföretag. Det är vårt uppdrag kring AI. Vi tittar inte på er data. Er data är inte vår produkt. Vi är här för att göra en sak, er bättre.”

Inleder Marc Benioff eventet med. De som kan prata om och har bokat upp event eller kurser där AI-etik pratas är för övrigt andra halvårets riktiga ekonomiska vinnare inom AI, enligt MKSE.com Martin Edenström förra månaden. Senaste produkterna att förpassas under Salesforce Einstein AI-paraplyet är Einstein Copilot och Einstein Copilot Studio.

0 st
personer ska vara fysiskt på eventet
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Nästa generation av Einstein, ska det handla om och den största förändringen är att användarna nu får bättre tillgång till en egen, träningsbar AI-assistent i samtliga Salesforce-applikationer. När Midjourney och chatGPT hetsen lagt sig är det det stöd som flest tror verkligen kommer ha bäring på framtidens sätt att koda och arbeta. Men de måste börja tränas upp nu, för att bli riktigt effektiva krävs mycket personalisering och löpande inlärning.

I Salesforces variant Copilot ska användare snabbt och enkelt kunna ställa frågor till AI-assistenten och till exempel få rekommendationer och innehåll för att vidta specifika åtgärder som att bygga digitala butiker, förbereda anpassad kod, skapa datavisualiseringar eller en handlingsplan efter ett säljmöte.

Företag och organisationer ska kunna anpassa och optimera Copilot med hjälp av Einstein Copilot Studio. AI-modeller för att utföra specifika uppgifter inom försäljning, service, marknadsföring, handel och IT ska kunna konfigureras upp.

” – Vi tror att alla företag kommer att genomgå en AI-transformation för att öka produktiviteten och effektiviteten, och leverera otroliga kund- och medarbetarupplevelser. Genom Einstein Copilot och Data Cloud gör vi det enkelt att skapa kraftfulla AI-assistenter och integrera pålitlig AI i arbetsprocesser för alla roller, branscher och sektorer. I denna nya värld kan nu alla vara en Einstein.”

Säger Marc Benioff i ett pressmeddelande.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sodexo sätter upp CRM med gamification för 425 000 anställda, live på 9 månader