EM.com möbler satsar på Litium och omnikanal

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Capo står bakom uppdaterade EM.com på Litium Studio 4 som ska göra besökare intresserade av de många valmöjligheter som finns med EMs möbler. Sajten skulle också ha fokus på kampanjer och inspiration för att driva försäljning och besök i butik. Sajten bygger på filternavigering som med valmöjligheter när det gäller form på soffan, antal sittplatser, klädseltyp, längd och prisklass. Varje möbel ska också kunna presenteras på ett användarvänligt sätt i alla valbara kombinationer - vilket kan vara hundratals. Kunden kan se bild etc. på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.